oktober 3

San Luis Obispo – Santa Barbara

dag 8                                                          dag 10

Zondag 13 oktober Hotel: Sandpiper Lodge, Suite, 2 bedrooms, 1 nacht €160

Foto’s

Temperatuur: 23*C

Nadat we gisteravond heerlijk hebben gegeten hebben we voordat we gingen slapen nog even Jaw 2 gekeken, een film uit 1978! Jemig, toen vond ik dat een superenge film maar wanneer je zo’n oude film nu terugziet was er eigenlijks niks engs aan. Saar en ik hebben er heerlijk op geslapen, de rest keek niet mee, die speelde een potje kaart in de lobby. 

Nu vanochtend weer lekker vroeg uit de veren (althans ik), lekker een kop koffie beneden halen en daarna klaarmaken om beneden te gaan ontbijten. Ook bij deze Embassy was er een heerlijk ontbijtbuffet met een kok die je omelet maakte zoals je die wilde. 

Daarna hebben we onze spullen weer gepakt om verder te reizen. En vandaag was dat maar een kort stukje en dus hebben we een stop gemaakt in Solvangeen dorpje helemaal in Deense stijl. Erg leuk!

Solvang
Solvang

We zijn er niet te lang gebleven (vonden de jongens ook niet erg) want Bas had om 14:30 afgesproken met z’n vriend. Dus na ons korte bezoek zijn we door gereden, een klein stukje langs de prachtige kust, en hebben we ook nog even een stop gemaakt waar Bas heeft gewoond. Even een paar foto’s voor z’n vrienden op insta en daar na doorgereden naar ons hotel waar we nu net hebben ingecheckt. Bas hebben we net afgezet en wij gaan zo lekker naar het strand/de stad in. 

Het is heerlijk om weer in Santa Barbara te zijn, wat een heerlijke stad! We parkeren de auto en lopen naar het strand en de pier. Daar beginnen we onze namiddag met een biertje, voor de meisjes wat fris en snacks, dit doen we bij The HarborDaarna lopen we door en kopen de meisjes een schelpenketting, dat is nu helemaal in..schijnt.

We halen een heerlijke cappuccino bij The Roasting Company en besluiten te gaan eten bij Eureka! Hier hebben we 2 jaar geleden ook al eens gegeten en we herinnerde ons nog dat het toen erg goed was. 

We lopen door het gezellige State street, dé straat door Santa Barbara waar allemaal leuke winkeltjes en restaurantjes zitten, naar ons restaurant. Zoals we nog wel weten zijn er in Santa Barbara ook heel veel zwervers, ze liggen of zitten, vaak met hond en met een bordje dat ze wiet nodig hebben. 

Bij Eureka! eten we heerlijk en als we klaar zijn met eten komt Bas en z’n vriend ook aangelopen om daar te gaan eten. Wij lopen nog even over State Str.waar het nog steeds supergezellig is en wachten tot Bas zich weer bij ons voegt en rijden dan terug naar ons hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *