oktober 3

San Francisco – San Luis Obispo

Dag 7                                                                   Dag 9

Zaterdag 12 oktoberHotel: Embassy San Luis Obispo Suite with 3 beds, incl. breakfast €200

Foto’s

Vandaag gaan we weer verder en gaan we naar San Luis Obispo. Het plan was om de weg langs de kust te rijden maar omdat het lang weekend is voor de Amerikanen is het retedruk op de weg. Komt bij dat de weg langs de kust 2-baans is en dat betekend zeker dat we er heel lang over zouden doen en daar hebben we geen zin in en dus pakken we de snelle route naar SLO. 

We stoppen onderweg even bij Salinas, een klein plaatsje op de route maar we kunnen het niet eens worden over de lunch en dus rijden we het plaatsje ook weer uit (nadat Marco een sanitaire stop heeft gemaakt;-)

Onderweg kopen we wat bij een supermarkt welke we passeren en hier lopen alleen maar Mexicanen. 

Rond 16:00 komen we aan bij ons hotel in SLO en dat is wederom een prima hotel met complimentary drinks and snacks en natuurlijk maken we daar graag gebruik van!

’s Avonds hebben we een hele leuke eettent gevonden waar we heerlijk hebben gegeten. 

Het is een kort verslag maar er is ook niet veel gebeurd behalve autorijden.

Morgen slapen we een nachtje in Santa Barbara, Bas heeft daar 2 jaar geleden een paar maanden voor z’n Engels gezeten en wil graag een vriend opzoeken. 

2 COMMENTS :

  1. By Bert + Leny on

    Gewoon geweldig en prachtige foto’s. Onze wens vervult, Bas ook op de foto. Veel plezier en Santa Barbara is natuurlijk ook een heel leuk stadje. Groetjes B & L.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *