juli 26

USA Oostkust 2015

Op maandag 12 oktober reizen wij weer af richting Amerika. Eigenlijk helemaal niet in de planning, we hadden bedacht dat we dit jaar naar Italië zouden gaan want daar is het ook zo heerlijk!

Maar we konden niet echt wat vinden en dus gebeurde het dat tijdens het zoeken naar goedkope tickets, wij ons ‘zoekgebied’ iets groter maakten. Voor een super deal van €384,- p.p. vliegen we vanaf Brussel, direct, naar Montreal om vanuit daar de Oostkust van Amerika te ontdekken. Boston, NY en Washington staan uiteraard op onze lijst en op dit moment zijn we druk bezig met de rest van de route. We hebben al wel gemerkt dat er over de Oostkust een stuk minder geschreven wordt dan over de Westkust. Maar, met heel veel thanx aan Tirza, we hebben een lijst met tips over New York gekregen.  Dat scheelt enorm in het kiezen wat te doen. Ben benieuwd hoe ons deze kant van de VS zal bevallen. Maar ach… zolang Starbucks maar op elke hoek van de straat zit 😉

 

Dinsdag 6 oktober 2015.

Het aftellen is weer begonnen…..

 

Volgende week om deze tijd zitten we in alle waarschijnlijkheid aan ons “Free continental breakfast”. Ik kijk er nu alweer naar uit… Maar voor het zover is moeten er eerst weer tassen worden ingepakt, parkeerplaats bij Brussel airport regelen, reserveringen uitprinten, “Is onze ESTA nog geldig? Ja, die is nog geldig”, ook maar ff uitprinten voor de zekerheid, autoreservering uitprinten, genoeg voer voor Doek en Felix inslaan, nog even een voorraadje Nespresso cups bestellen voor Home-, dog- and catsitter Jeroen. (Mijn allerbeste broer die ook dit jaar weer in ons huis komt) Kortom, check, check en dubbel check! Ik zal blij zijn wanneer ik maandag om 04:30 in de auto zit, richting België, maar nog blijer word ik wanneer ik op Brussel airport aan een cappuccino van Starbucks zit.

Dit jaar komen opa Bert en Leny ons (vanuit Maastricht gekomen) uitzwaaien, hoe leuk is dat?!

 

Wil je ons blijven volgen? Onder het ‘kopje’ verslag Route 2015, zie je onze route. Klik op een dag / plaatsnaam en beleef met ons mee!

Wij vinden het leuk als wat schrijft in ons gastenboek.

 

3 COMMENTS :

  1. By salina de groot on

    Heel veel plezier, goede reis en ik ben benieuwd naar de verhalen die komen gaan. Xxx

    Reply
  2. By Bert + Leny on

    Het was fijn jullie vanmorgen uit te zwaaien in Brussel, wij hopen dat het een te gekke vakantie wordt.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *