juli 13

USA oktober 2016

Blog én foto’s zijn te vinden onder kopje “route” en dan per dag. Klik hier voor dag 1 Amsterdam – San Francisco.

Ook dit jaar gaan we weer met het hele gezin richting Westcoast. Heerlijk, zo’n zin in! Marco zat ergens in februari vliegtickets te checken op z’n telefoon en daar kwam echt een SUPER-aanbieding van American Airlines, AMS – Londen – San Francisco, van €375,- p.p. voorbij! Hier hoefde wij niet lang over na te denken en 5 minuten later waren wij in het gelukkige bezit van 6 vliegtickets. De eerste stap was gezet. 

Daarna volgde het zoeken naar de juiste huurauto, een VETTE bak moest het worden! Ook daarin zijn we geslaagd, komende trip toeren de Grootjes in deze Chevy Tahoe (or similar car;-) BAM! €1026 Autoeurope.nl

ext2

Nu avonden lang zoeken naar de allerleukste én betaalbare hotels. Dit vind ik het ik de leukste voorpret! Wederom worden sites als allesamerika.com, tripadvisor.nl, hotels.com, momondo.nl en michelly.nl geraadpleegd. De route ligt nu aardig vast en is op de site ook al ingevuld. Elk geboekt hotel komt er nu op te staan en zo begint onze reis echt vorm te krijgen. Wat is dit genieten!

Inmiddels zitten we 2 weken voor vertrek en gooien we de plannen een klein beetje om. We willen heel graag Monument Valley bezoeken en hebben daarom besloten om Phoenix te skippen. 

Dus gaan we het hotel in Phoenix cancelen en zoeken naar de beste tijdverdeling. Misschien dat we Kingman ook overslaan en vanuit de Grand Canyon direct doorrijden naar Sin City Las Vegas. Van de week heb ik samen met Saartje een aftelkalender gemaakt, zo kan ze elke dag afkrullen en precies zien hoeveel nachtjes we nog moeten slapen voor we gaan. We kunnen echt niet wachten om te gaan. Deze 2 weken ga ik gebruiken om alle kleding die we mee willen nemen al een beetje apart te leggen, toiletspullen kopen en alle andere laatste aankopen die we nodig hebben.  

9 COMMENTS :

 1. By Bert en Leny on

  Geweldig, dat jullie weer zo’n prachtige reis gaan maken. Leny en ik zullen weer met plezier jullie berichten en belevenissen volgen. Wij hopen dat het weer een onvergetelijke reis voor jullie allemaal gaat worden.

  Reply
 2. By annemarie on

  Ha Marion en co, wij zitten hier ook met smart op de verhalen te wachten! veel plezier!!

  Reply
 3. By Karin & Rovère on

  Zo, de eerste zware dag zit er op, nu lekker gaan genieten van al het moois wat er te zien is in Amerika.
  Heel veel plezier met het vervolg, wij kijken uit naar de mooie foto’s.

  Liefs van Ons!

  Reply
 4. By John en ada on

  Goede morgen, wij hebben jullie verslag met plezier gelezen, Vanaf nu is het allen maar genieten. Hier is alles goed, gaan met Doek naar het Nulde waar hij lekker kan hollen en soms het water ingaat.Heel veel plezier. liefs van ons en een poot van Doek!!!

  Reply
 5. By Rovère on

  Eindelijk een moment om jullie vakantiebelevenissen te lezen, ik heb nog heel wat in te halen.

  Reply
  1. By De Grootjes (Post author) on

   Leuk dat je ze weer leest Rovére! Hoe was Athene? Hoor graag je verhaal wanneer we weer terug zijn!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *