oktober 1

Verslag San Diego oktober 2019

Woensdag 2 oktober 2019

Over een paar dagen (zaterdag 5 oktober) is het zover…. We gaan weer de grote plas over voor 2 heerlijke weken in Amerika. Lange tijd leek het erop dat we dit keer met alleen de meisjes zouden gaan maar afgelopen week hebben de jongens besloten dat ze toch ook mee gaan. 

Superleuk maar nu moesten we gelijk actie ondernemen en dus zat Marco de halve vrijdag achter de laptop om vliegtickets te vinden voor ook nog een leuke prijs. Helaas kunnen ze niet meer met ons mee in het vliegtuig en vliegen ze op zondag naar Los Angeles, waar wij ze ophalen. Wij hebben dan onze 1e nacht in San Diego al gehad. Heerlijk dat we weer met ons 6en gaan, we hebben er zo’n zin in!

En gaan we dan weer hetzelfde doen en zien? Nou ja en nee! Ja, we gaan weer naar San Diego, Las Vegas en hopelijk San Francisco en Highway 1 maar ook via Death Valley en Mammoth Lakes en Yosemite.

De auto hadden we al enige tijd geleden geboekt voor een prima prijs, de 1e hotelovernachtingen zijn ook al geboekt, Esta’s bijna voor iedereen aangevraagd… alleen voor Tom nog maar hij heeft dan ook op het allerlaatst z’n paspoort aangevraagd! (Deze was verlopen….) Gelukkig heb je zo’n goedkeuring vrij snel binnen. 

Nu nog de laatste dingen hier thuis in orde maken, zondag komt Jeroen weer in ons huis om op Doek, Nola en het huis te passen. 

We are ready for departure!!