februari 19

USA 2022 – Eindelijk mogen we weer

Hehe… Eindelijk mogen we weer!

Wat is het een onwijs lange tijd geleden dat ik een pagina heb mogen vullen op onze “Grootjes goes USA” -site.

Om precies te zijn – in oktober 2019 zijn we voor het laatst geweest, rondje Westcoast en daarna brak er Corona uit. Bizarre tijd en never nooit van te voren bedacht dat het zo lang zou duren.

Anyhow, een verhuizing naar onze nieuwe woning in het Puttense bos en 2 reisannuleringen verder stappen we woensdag 23 februari weer het vliegtuig in om naar favoriete vakantieland te gaan. En – ik ben zo blij – met z’n zessen – Yoehoe Jippie I jee. Omdat het februari is gaan we dit keer niet naar de Westcoast maar voor de 1e keer naar Florida. (Niet voor iedereen de 1e keer – Marco is hier in de vorige eeuw al een keer geweest (uitslover);-) 

Maar goed, iedereen die ons goed kent weet dat wij nooit op 1 plek blijven hangen en ook deze keer gaan we weer rondreizen. Het had nog wel wat voeten in aarde om de route vast te leggen. We hebben er gisteren (over 5 dagen vertrekken we…) een voorzichtige klap op gegeven want bij Marco weet je het nooit helemaal zeker, er kan zomaar een militairbezoekje tussendoor komen waar hij zeker dan langs moet. (Ervaringdeskundige)

Tickets weer tijdig geboekt – hoe vroeger hoe cheaper. Voor de auto hebben we flink lang gezocht want o wat waren de prijzen hoog maar we hebben weer een mooie deal gevonden. Er komt deze keer wel wat meer bij kijken: ESTA, gezondheidsverklaring, uitgeprinte vaccinatiebewijs, uitgeprint bewijs van negatieve antigeentest (fingers crossed) want die gaan we dinsdag in optocht laten afnemen en dan  zijn we ready to go

So ladies and gentlemen …. fasten your seatbelts we are ready for take-off to Miami Florida!

 

Tips voor een rondreis door Florida | Holidayguru.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *