juli 8

USA Midwest & Deep South 2018

Joehoe… We gaan ook dit jaar weer een reis maken door de US! 

Tickets waren in maart al voor een mooie prijs geboekt voor Marco, Rosalie, Isabelle en myself, voor een mooie prijs van €1400. We hebben bij Airtickets onze tickets geboekt en vliegen op zondag 7 oktober om 07:00 van Amsterdam naar Wenen waarna we om 10:45 doorvliegen naar Chicago waar we om zullen 13:55 landen. Op dinsdag 23 oktober vliegen we om 17:55 terug vanuit Chicago, rechtstreeks naar Amsterdam waar we op woensdag 24 oktober om 9:20 landen. We vliegen heen met een Boeing 777 en terug met een Boeing 767 – 300.

De auto is ook al gereserveerd, ditmaal bij Alamo. We hebben voor een Full Size SUV Chevy Tahoe gekozen, super blitse bak! 18 dagen voor €771

Politie rijdt er ook in.... altijd goed dus!
Politie rijdt er ook in…. altijd goed dus!

Helaas blijven Tom en Bas thuis. Voor de jongens begint in september hun opleiding en kunnen ze niets missen. We vinden het erg jammer dat we niet meer met z’n 6-en gaan maar wie weet kunnen we volgend jaar weer met z’n allen wanneer we in de kerstvakantie zouden gaan… 

5 weken voor vertrek – Op dit moment hebben we onze  ESTA ook weer geregeld. Deze moet je om het jaar aanvragen, een ESTA is 2 jaar geldig. Verder zijn we, tussen de verhuur door, druk met het uitzoeken van het vervolg van onze route en het bekijken van hotels, lezen van het forum enz. Ik geniet altijd  zo van deze voorpret! Aantekeningen worden weer gemaakt, links worden opgeslagen. Héérlijk!

We hebben voor een paar maanden terug concertkaartjes gekocht van de Simple Minds, een band waar ik sinds m’n tienertijd (pas dus) al fan van ben. Toevallig treden zij op in Nashville wanneer wij daar ook zijn, helemaal te gek dus!! Het optreden is in het Rayman Auditorium in Nashville, een historische muzieklocatie waar de Country groot is geworden. Echt helemaal Top! Oja…. Nog wel even hopen dat alle kaartjes verkocht worden anders gaat het feest helaas niet door.

Nog een weekje en dan stappen we het vliegtuig in en vliegen we naar Chicago! Zoveel zin in!

De kaartjes voor de Simple Minds zijn bevestigd, super gaaf! Nu ga ik mij bezighouden met de laatste hotels, uitstapjes wat nog geregeld moet worden. Maar na 4 jaar Amerika weet ik dat hotels regelen easypeasy gaat, no worries for me. Tassen zijn van zolder, handbagage koffertjes ook, adapters liggen klaar. Komende week ga ik lekker inpakken.

 

 

Wat willen we gaan doen?

Concert Simple Minds  –  Rayman Auditorium in Nashville
Nashville Sightseeing tour
Jack Daniels  –  Lynchburg, Tennessee
Jack Daniel Tennessee
Jack Daniel Tennessee
Graceland  –  Memphis
The home of Elvis.
The home of Elvis.
Martin Luther King Memorial  –  Memphis
Shake Up Inn  –  Clarksdale  
Plantation bezoeken
Oak-Alley Plantation
Oak-Alley Plantation
Weber restaurant  –  Lombard, Il  Vlakbij Chicago
French Quarter, Bourbon Street, Swamp tour, plantage bezoeken – New Orleans

 

3 COMMENTS :

 1. By Bert en Leny on

  Gaaf hoor, wij proberen jullie te volgen. Wel jammer dat de boys niet mee kunnen.Het volgen zal deze keer iets moeilijker worden, zelf zijn wij dan op een cruise naar de Griekse Eilanden maar wij komen bijna tegelijkertijd weer terug.
  Heel, heel veel plezier. Bert & Leny

  Reply
  1. By De Grootjes (Post author) on

   Superleuk dat jullie ons weer gaan volgen. Wij hebben er veel zin in en hopelijk krijgen we mooi zonnig weer. Is het geen idee dat jullie ook zo iets als een blog bijhouden van jullie avontuur langs de Griekse eilanden? Kunnen wij ook meegenieten van jullie! 😉

   Reply
   1. By Bert en Leny on

    Een blog bijhouden op een schip is heel erg moeilijk en met mijn beperkte kennis helemaal niet te doen. Wifi/internet is hartstikke duur moet je minuten gaan kopen. Wij proberen jullie te volgen in de terminals van de havens waar wij aanleggen daar is meestal gratis wifi. Kunnen wij de blog lezen en af en toe een fotootje sturen.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *