oktober 3

San Francisco

Dag 6                                                         Dag 8

Vrijdag 11 oktober Hotel:Staybridge

Temperatuur: 21*C ko

Foto’s

Vandaag gaan we de hele dag naar San Francisco en dus willen we op tijd ontbijten en daarna richting San Francisco gaan. Bij ons is op tijd zo rond de klok van 10:30 of iets in die buurt…. 

Het is in iedergeval druk richting SFO, dit weekend zijn de Fleet Days in SFO, wat betekend dat er het hele weekend allemaal boten in de baai liggen en elke dag een spectaculaire vliegshow is van de Blue Angels. Helaas… daar komen wij niet voor, geen tijd voor. 

Als eerste rijden we naar Lombard Street om ook eens zo zigzaggend naar beneden te rijden.

Lombard Street
Lombard Street

Daarna rijden naar de ticketservice van Alcatraz om te informeren of er nog tickets voor de dag beschikbaar zijn. Tom wil heel graag nog een keer Alcatraz bezoeken en hij en Marco willen dat dan gaan doen. Maar helaas, wanneer Tom en ik bij de kiosk staan horen we dat de tour tot maandag volgeboekt is. We besluiten dan maar om eerst even naar het baseball stadion te gaan, Rosalie wil daar graag een baseball kopen. Wanneer we dat gedaan hebben gaan we even lunchen bij een leuk eetcafé waar echte Italianen in blijken te zitten. De pizza’s die we daar hebben gegeten waren echt heel erg lekker. 

Nu, met een volle maag, kunnen we stad gaan ontdekken en we parkeren de auto ergens bij Union Square om vanuit daar de binnenstad en China Town te bezoeken. Na een paar uur te hebben rondgelopen begint het al tegen zonsondergang te worden en we willen heel graag de Golden Gate Bridge bij zonsondergang bekijken en dus rijden we de stad weer uit om vervolgens naar het uitkijkpunt  te rijden van waar je de brug, de stad, baai en Alcatrez kan zien.

De zonsondergang geeft een spectaculair uitzicht op alles en er worden, uiteraard, weer mooie plaatjes geschoten. 

Na dit bezoek rijden we terug naar ons hotel in Fairfield om bij de plaatselijke Texas Roadhouse te gaan eten. Eerlijk gezegd ben ik daar nu wel een beetje klaar mee en ik hoop de rest ook ;-p

Morgen rijden we rustig richting San Diego en stoppen we in San Luis Obispo.

 

3 COMMENTS :

 1. By Bert en Leny on

  Prachtige foto’s en heerlijke verhalen een genot om te lezen. Ja Marion er is niets vreemds aan met rechts en links, als Leny zegt rechtsaf dan ga ik al automatisch links ha, ha. San Francisco het blijft een geweldige stad. Wij genieten van de foto’s het is allemaal weer heel herkenbaar. Veel plezier nog en niet teveel kreeft eten bij de pier. Wat ons wel is opgevallen dat onze Bas niet zo veel op de foto staat toeval of wil hij niet. Groetjes aan allemaal vanuit Maastricht.

  Reply
 2. By Rovère on

  Ik merk dat jullie foto’s herinneringen bij mij oproepen van de mooie stad San Francisco en de bijzondere vriendelijke sfeer die er hangt. Heel wat anders dan Los Angeles vond ik toen.

  Reply
  1. By De Grootjes (Post author) on

   Absoluut, SF is een fantastische stad met heel veel sfeer. XM
   Het wordt tijd dat jullie ook eens die kant op gaan… een camper wegbrengen ofzo ;-p

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *