oktober 3

Mammoth Lakes – Tioga Road – San Francisco

Dag 5                                                Dag 7

Donderdag 10 oktober Hotel: Staybridge Suites Fairfield, suite with 2 bedrooms, breakfast 2 nights €441

Temperatuur: 15*C

Foto’s

Voor vandaag hebben we change of plans. Marco heeft een bezoek weten te regelen op Naval Air Station Fallon. Heel jammer genoeg moeten we daar dan het Yosemite Park voor laten schieten maar het is niet anders, dat park doen we een andere keer. Het is het enige bezoek dat hij heeft deze vakantie. 

En dus zaten we al om 5:45 in de auto om richting Fallon te rijden. Een prachtige rit by the way waar ik geen foto’s van heb aangezien ik de chauffeur was. 

Om 8:15 hebben we Marco afgezet bij de ingang van de basis en zijn wij naar Reno gereden om daar naar een mall te gaan. Daar was niet zo heel veel maar gelukkig zat er wel een TJ Maxx en daar doen we altijd goede zaken. 

Om 14:00 weer terug bij de marinebasis in Fallon waar we nog een uur moesten wachten op ouwe Dibbes en daarna konden we doorrijden richting San Francisco. 

Onderweg nog even gestopt voor een late lunch bij de Burger King die ons lauwkoude kipnuggets gaven en daar gingen Tom en Bas met de zak terug naar binnen om even later weer met een loeihete zak met eten terug te komen. 

Rond 19:30 kwamen we aan bij ons hotel in Fairfield, ook hier hebben we weer een prachtige kamer. 

Door onze late lunch hebben we geen grote trek en dus wordt het de Panda Express & In N Out Burger, hoe vervelend is dat? Zo lekker dat het al op was voordat ik een close up heb kunnen maken ;-p

Morgen naar San Francisco!

2 COMMENTS :

 1. By Rovère on

  Wat een geweldig mooie foto van de bergen aan de zijkant van het dal, de bossen in het midden en de opstijgende mist! Prachtig sfeerplaatje! En Panda Express daar serveren ze toch o.a. de Orange Chicken, zeer verantwoord!

  Reply
  1. By De Grootjes (Post author) on

   Het is zo gaaf, je raakt niet uitgekeken! Uiteraard serveren ze daar Orange Chicken! We hadden het er al over dat we een Panda Express in Nederland moeten beginnen en dan noemen we het ‘de Orient Express’. ;-p

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *