oktober 1

Los Angeles – San Diego

dag 10                                           dag 12

Dinsdag 15 oktober Hotel: Catamaran Resort, 4 nachten, 2 kamers €

Temperatuur: 23*C

Foto’s

Vanochtend zijn we heerlijk wakker geworden. In de laatste dagen van de vakantie zitten we helemaal in het Amerikaanse ritme, altijd fijn nu we bijna weer naar huis gaan. 

Gisteravond hebben we heerlijk gegeten bij Dog Haus & Biergarten, dit was bij ons hotel om de hoek en we konden er heen lopen wat we dus ook gedaan hebben. Daarna zijn we met de auto naar het Observatory gereden en hebben een spectaculair uitzicht op de stad LA gezien, helaas is uitzicht niet echt te vangen op foto’s die je met je telefoon maakt. Hieronder een foto welke ik gevonden heb op internet…

Griffith Observatory - LA by Night
Griffith Observatory – LA by Night

Maar vandaag gaan we dan eindelijk naar San Diego en daar hebben we heel veel zin in! We merken dat we ook wel toe zijn om ergens wat langer te blijven, zo vaak naar een andere bestemming rijden maakt wel onrustig. 

Het is niet ver naar San Diego en tegen 13:30 zijn we bij ons hotel waar we inchecken en Marco, Bas, Isabelle en ik naar het strand lopen. Wat is het heerlijk om hier weer te zijn!

’s Avonds rijden we naar een restaurantje waar Marco en ik 23 jaar geleden ook regelmatig hebben gegeten, Mimi’s Bistro maar Mimi’s lijkt een beetje vergane glorie en nadat we er een blik naar binnen hebben geworpen besluiten we om naar Wood Ranch, een supergoed Grill restaurant te gaan. Hier hebben we, wederom, weer heerlijk gegeten!

Daarna hebben we nog een drankje gedronken op het terras van de hotelbar en potje kaart gespeeld. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *