oktober 1

San Diego – Los Angeles

Dag 1                                                            Dag 3

Zondag 6 oktober Hotel: Embassy Suites Los Angeles, suite + breakfast €153

Temperatuur Los Angeles: 26*C

Foto’s

Gisteravond vielen onze ogen om 20:00 echt dicht. Nadat we gegeten hadden zijn we direct weer naar ons hotel gereden om daar op bed nog een beetje televisie te kijken maar na 15 minuten konden we onze ogn echt niet meer open houden. 

Het gevolg is dan natuurlijk wel dat we om 02:00 alweer wakker waren, gelukkig nog weer even in slaap gevallen en toen om 6:30 weer wakker. Prima tijd vonden wij zelf. We zijn er toen ook uitgegaan, lekker douchen, spullen weer inpakken en uitchecken om vervolgens bij Better Buzzz te gaan ontbijten. Hier hebben we in februari ook al eens ontbeten en dat was erg goed en dus togen we er weer naar toe om voor, wederom, een heerlijk begin van de dag!

Daarna een supermarkt opgezocht, we hadden een Target gevonden maar Target is geen echte supermarkt. Meer een veredelen Maxis maar dan zonder een goede supermarkt. Toen werd het een Walmart, eigenlijk zelfde verhaal maar hier hadden wel een goede Pharmacy en dus kon ik hier wel de artikelen die op mijn drogistenlijstje stonden kopen. Tot groot verdriet van Marco, is toch 3 tegen 1, moesten we daarna ook nog naar een Vons en dat is een heerlijke supermarkt voor liefhebbers – (niet voor Marco 😉 maar hij heeft zich er goed doorheen geslagen!

Daarna zijn we langs de kust richting LA gereden – want we gaan vandaag de jongens ophalen…. yeah, weer compleet! Bij Cardiff By the Sea zijn we voor even gestopt en hebben we van het genoten, wat heerlijk zeg als je hier woont!

CBTS

Na een 45 minuten zijn we weer verder gereden en we kwamen echt door de leukste plaatsjes. Het doet hier allemaal zo relaxed aan. Iedereen, jong of oud, doet aan surfen en nee, geen windsurfen maar echt wachten met je surfboard in zee op die perfecte golf. 

Encintas, California
Encintas, California

Rond 15:00 kwamen we bij ons hotel in LA aan, mooi op tijd en we konden gelijk inchecken. Nadat we onszelf ingecheckt hadden was het tijd om richting de luchthaven te gaan, nouja, daar zaten we al, we moesten alleen naar arrivals rijden. De jongens waren al geland en wij mooi op tijd om ze op te halen. Voordat ze dan door de douane zijn duurt altijd best lang dus ik hoopte dat ze met de mededeling dat er in het hotel een happy hour was met free drinks & snacks ze een beetje zou aansporen. En gelukkig kwamen ze niet veel later aangelopen, zo heel fijn! Snel met z’n allen terug naar het hotel waar ze zich konden opfrissen en waar we met z’n allen een drankje konden doen. 

’s Avonds hebben we bij BJ Brewery gegeten, de game tussen LA Dodgers en Winsconsin gekeken waarbij de Dodgers ruim gewonnen hebben. Eenmaal terug in het hotel ging bij iedereen het lampje snel uit. 

Morgen naar Las Vegas!

3 COMMENTS :

 1. By Karin en Rovère on

  En weer een mooi verhaal Marion, fijn om weer met z’n allen te zijn en verder vakantie te vieren.
  Heel veel plezier! Liefs😘

  Reply
 2. By Rovère on

  Is niet vreemd dat ik geen foto’s zie van jullie in het water, de waarschuwingsborden voor haaien zijn niet te missen! Of was het water te koud?

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *