oktober 1

Amsterdam – San Diego

Route                                                                                               Dag 2

Zaterdag 5 oktober Hotel: Best Western Marina Gateway, standard room 2 beds, no breakfast €123

Temperatuur San Diego in oktober: 24*C

Foto’s

Het 1e gedeelte van onze reis zit erop… we zijn veilig aangekomen in San Diego. Vanochtend ging al vroeg de wekker, om 03:30 om precies te zijn en hup gelijk uit bed, onder de douche, de laatste spullen inpakken, hond en kat nog een dikke knuffel en op weg naar Schiphol.

Nadat Marco ons had afgezet is hij doorgereden naar Oost om de auto in de garage van z’n werk te parkeren. We waren vlot door de security en vlot aan boord. We vlogen via Frankfurt naar San Diego en daar haalde we onze connecting flight maar net en alleen omdat ouwe dibbes zo slim was om de enorme rij te omzeilen en via de zelf-paspoortcontrole te gaan. Er stond echt een enorme rij voor de gewone paspoortcontrole en als we daar waren blijven staan wachten (zoals ik braaf deed) dan hadden we onze vlucht echt niet gehaald, we moesten echt rennen en eenmaal aan boord hoorden we dat we iets later gingen omdat er koffers van passagiers die niet waren komen “opdagen” uit het vliegtuig gehaald moesten worden. Nee..ja.. die komen wel opdagen maar die stonden wel in die enorme rij…

De vlucht verliep erg goed, Marco kon een stoel voor ons zitten waar hij z’n benen helemaal kon strekken en wij zaten met z’n 3-en op een rij van 4, helemaal prima. Helaas kan Isabelle niet zo goed tegen vliegen en werd ze steeds misselijker, dat was wel erg sneu.

En dan ben je na 12 uur vliegen in San Diego! Waar we vanochtend in de frisse vroegte van huis gingen, lange broek etc, komen we aan in een fantastisch warm en zonnig San Diego! Zo heerlijk!! Gelijk onze auto opgehaald en door naar het hotel, iedereen even op bed liggen, ik even aan m’n verslag en dan zometeen zwemmen met Saar, die vlak voor de landing weer helemaal opknapte.

’s Avonds hebben we heerlijk gegeten bij Black Angus.

2 COMMENTS :

  1. By Bert en Leny on

    Hallo allemaal, lijkt ons heerlijk weer heerlijk zo’n lekker rondje langs de Westkust te maken, vooral ook omdat jullie weer met z’n allen dit gaan doen. Heel veel plezier, wij wachten nog even tot april 2020 om een stukje Oostkust en de boot te gaan doen. Have FUN en wij wachten op de geweldige verhalen van Marion en foto’s van Marco ????. B+L

    Reply
  2. By Rovère on

    Ik heb nu lekker de tijd om jullie verhalen te lezen en de foto’s te bekijken. Voor mij begint het avontuur nu dus!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *