oktober 1

Las Vegas

Dag 3                                                   Dag 5

Dinsdag 8 oktober Hotel: 2e nacht in The Orleans

Foto’s

Vol verwachting werden we vanochtend wakker, zelfs de jongens kwamen er vroeg hun bed voor uit! Dus vol verwachting liepen we met z’n allen naar beneden. Marco en ik hadden al een verkennend rondje eerder die ochtend langs het buffetrestaurant gemaakt en het zag er best goed uit vanuit de verte maar de rij met wachtende oudjes zei ons genoeg, dit moest goed zijn!

Groot was de teleurstelling dat wij geen Saphire connect card hadden maar een gewone blue room key…. En dus kostte het buffet ons geen $9 maar $14, wat een enorme domper ;-p

We besloten ter plekke dat we bij deze oplichters niet meer gingen eten en dus reden we naar de nearest Ihop waar we heerlijk hebben ontbeten. 

Marco en ik hadden nog heel leuk bedacht dat we wel naar een State Park konden rijden, Valley of Fire  maar helaas werd dat idee unaniem door onze bloedjes van tafel geveegd! 

En dus werd het bowlen in het hotel, gelukkig hadden we deze keer een coupon die wel geaccepteerd werd en dus kregen we een gratis spel. De bowlingbaan in het hotel is echt immens groot, 50 banen en het was erg leuk. 

Daarna zijn Tom en ik weer wezen sporten, Marco, Bas en Saar wezen zwemmen en Roos bleef op de kamer want die is zo verkouden, ze loopt de hele dag te snotteren. 

Rond, nee stipt 15:30 zijn we op weg gegaan naar Friendly North Las Vegas, ik weet ook niet waarom ze het zo noemen maar het stond er echt. Hier werden Tom, Roos, Saar en ik afgezet bij Ross Dress for Less en zijn Marco en Bas doorgereden naar Nellis Airforce Base waar Marco wel die foto’s heeft kunnen schieten in 2 uur tijd. Die 3 foto’s hebben hem wel een hoop geld gekost ;-p 

Ik moet wel zeggen dat ze bij de Ross wel heel erg Friendly waren!

Daarna zijn we, eindelijk, naar Texas Roadhouse gegaan waar we bij aankomst hebben staan janken van geluk dat we er weer waren. (behalve Bas (zegt ie zelf maar ik geloof er niks van) want die stond te janken van verdriet omdat hij het er niet (Quote) te vreten vindt)

Terug in het hotel waren we alweer moe en zijn Bas, Roos, Saar en ik lekker gaan slapen. Marco en Tom hebben beneden hun geluk nog even geprobeerd maar helaas…. het bleven dure foto’s!

4 COMMENTS :

 1. By Bert + Leny on

  Heerlijk verhaal en al met al weer een gezellige dag. Ben wel benieuwd naar de dure foto’s van Marco. Leuk he, die eigen mening van jullie bloedjes van kinderen. Voor morgen een heerlijke bloedhete dag gewenst en ergens vlak voor Death Valley staat nog een militaire helicopter (speciaal voor Marco). Doei, doei groejes van B & L.

  Reply
  1. By De Grootjes (Post author) on

   Thnxx lieverds! Bloedheet was het zeker maar helaas hebben we de heli gemist! Waar stond deze dan? Dikke kus van alle Grootjes XM

   Reply
 2. By Rovère on

  Wat raar: al die toezeggingen van kortingen en voordeeltjes en dan toch niet krijgen. Je wordt ge….. waar je bij staat (laat Bas dit maar verder invullen).

  Reply
  1. By De Grootjes (Post author) on

   Hahaha… Bas heeft hem ingevuld hoor, was niet zo moeilijk. Tja.. je krijgt alleen maar voordeeltjes wanneer je geld vergokt! 😉 XM

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *