augustus 15

Rosalie de Groot

Hallo, mijn naam is Rosalie de  Groot ik ben elf jaar en zit in groep 7.

Mijn lievelingskleuren zijn: blauw en groen.

Ik hou heel veel van mijn hond. Ik speel Hockey bij MHC de Mezen in Harderwijk en ik zit in MD2, ik vind voetballen ook leuk.

Mijn lievelingseten is: frikandel, fruitsalade, pizza Magherita, pannekoeken en yoghurt.

Op T.V. kijk ik graag naar Bella en de Bulldogs

Ik loop ook graag in mijn pyama broek

Doek
Doek

 

Ik vind het heel erg leuk om naar Amerika te gaan. Waarom? Ik ga daar een echte Amerikaanse Hotdog eten! Ook ben ik heel nieuwsgierig hoe het er in Amerika allemaal uitziet!

Mijn hobby’s  zijn buitenspelen,T.V. kijken,fietsen, op de trapoline, klimmen en met mijn hond spelen.

Het liefste speel ik met mijn hond.

Ik hou heel erg veel van dieren!

Nog maar drie wekenen en we gaan naar Amerika leukkkkkkk!

volgende zondag naar Amerika super leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de eerste keer vliegen was super spannend maar na een paar minuten was het super leuk

alleen het duurde wel lang.

we gaan al naar huis jammer.

We gaan dit jaar weer naar Amerika!!

Rosalie
Rosalie

Inmiddels ben ik nu dus 12 jaar en zit in groep 8. Ik speel nog steeds hockey, erg leuk, en zit nu in MC4. Over tien weken naar het vliegveld in België en dan landen we in Canada !!!!! Dan gaan we naar Boston !!!!!!!!!! ik heb er zin in.

Daar ben ik weer! ben inmiddels in newburgh. Ben vandaag bij de Amerikaanse leger academie geweest heel leuk en mooi.

Tot nu vond ik new york het leukst. En het leukste daar vond ik het fietsen door central park en op de top of the rock staan. Ik heb veel hotdogs gegeten,en ze waren allemaal lekker!!!!!!!!!!!!!!!! 

We gaan morgen naar Holyoke. Daar gaan we vliegtuigen kijken en dan gaan we naar het hotel. Misschien gaan we dan zwemmen. Die dag daar na gaan we naar Quebec!!!!!!!!! Dit was het weer tot de volgende keer.

Hallo we zijn nu aan het inpakken en gaan zo naar montreal`s vliegveld. Dan stappen we in de vliegtuig en hallo brussel. Ik vind het wel jammer dat we alweer  weggaan. We moeten iets van zes uur vliegen korter dan de heenreis . Dit  was het verslag van De Grootje Rosalie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *