augustus 16

Isabelle de Groot

Mijn naam is Isabelle de Groot, ik ben de jongste van het stel (9 jaar). Ik heb 2 oudere broers, Tom en Bas en 1 oudere zus, Rosalie.

Mijn lievelingsprogramma is Violetta, ik vind het erg jammer dat we niet naar Argentinië gaan want daar woont Violetta! Maar ik heb ook heel veel zin om naar Amerika te gaan alleen het vliegen vind ik niet zo leuk! We gaan in Amerika heel veel leuke dingen doen en heel veel nieuwe dingen zien! 

Miss Isabelle
  Miss Isabelle
Saar met haar nieuwe Oma & Opa
Saar met haar nieuwe Oma & Opa

Mijn lievelingskleuren zijn: paars, roze, blauw, zilver en goud.

Mijn lievelingseten is: Pizza Margherita, poffertjes, friet, spaghetti en spinazie.

Mijn lievelingsdieren zijn: hond, kat, paarden en dolfijnen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *