februari 17

Yuma

Dag 9

Foto’s

Helemaal zen van de heerlijke warmte die hier al is, en dat nog maar volgens onze maatstaven, worden we wakker in heerlijk Yuma. Marco was vanochtend blijven liggen omdat de dag bewolkt begon. Rond de klok van 08:00 waren Marco en ik uit bed en gingen we op weg om koffie te scoren bij Starbucks. Buiten het hotel konden we al heerlijk genieten van het zonnetje en eenmaal de koffie gescoord zijn we doorgereden naar het vliegveld om te kijken of er al wat activiteit was. We hebben er 2 JSF’s zien opstijgen en dat was het dan ook. Daarna weer terug naar het hotel om te kijken of de rest ook al wakker was zodat we konden gaan ontbijten. Tom, Bas en Roos wilde vanochtend nog naar de Pac Sun voor kleding en dat zouden we na het ontbijt gaan doen. Ik had een lokaal ontbijttentje opgezocht waar je lekker kon ontbijten volgens Yelp. Dus toen iedereen in de kleren was zijn we die kant opgereden. En ik moet zeggen dat er geen woord van gelogen was en Marco, Saar, Roos en ik heerlijk ontbeten hebben. De jongens vonden het ‘raar’ ruiken en hoefde niks, zeurpieten zijn het. Gelukkig voor Tom kwamen we op de weg terug een Fasfood tegen waar ze hotdogs verkochten en zo had hij gelukkig ook z’n ontbijt binnen!!! 

Bij de Pac Sun zijn de kinderen goed geslaagd en toen konden ze dan eindelijk terug naar het hotel om gelijk het zwembad in te duiken. Bas en ik zijn nog even door het winkelcentrum gelopen want hij wilde nog een kadootje voor Riccarda halen. Uiteindelijk is het een T-shirt geworden en toen kon ook Bas eindelijk z’n ontbijt, nouja… eerder lunch nu, halen bij de Panda Express. Dit heeft hij lekker op de kamer opgegeten en ik ben toen naar het zwembad gegaan en daar hebben we met elkaar de rest van de middag doorgebracht.

Texas Roadhouse
Texas Roadhouse

’s Avonds heerlijk gegeten bij Texas Roadhouse, met als starter een ‘cactus blossom’, dit is een gefrituurde ui met een dipsaus en superlekker, daarna weer terug naar ons hotel.

Cactus Blossom
Cactus Blossom

Een heerlijke, zonnige en rustige dag…. precies waarvoor we hier zijn! Morgen gaan we naar San Diego, waar het regent, voor de laatste nacht. We gaan daarom zo laat mogelijk weg 🙂 

2 COMMENTS :

  1. By Bert en Leny on

    Goedemorgen en hier het laatste berichtje uit Maastricht. Blijf inderdaad maar zo lang mogelijk in het mooie weer. In San Diego kunnen jullie dan al een beetje wennen aan het regenachtige weer hier in Nederland. Wij gaan ons nu overgeven aan het carnaval maar houden jullie via Flightradar in de gaten. Een hele fijne vlucht terug en Marion weer bedankt voor de prachtige verslagen en mooie foto’s. Doei, Doei, allemaal.

    Reply
  2. By john en ada on

    Wij hebben heel erg genoten van de verslagen en de foto’s,het was weer een hele mooie reis die jullie gemaakt hebben, geniet nog van de laatste dag en een fijne vlucht terug, liefs van ons. John,Ada,Jeroen.Doek en Nola.XXXX

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *