februari 17

Tucson – Yuma

Dag 8

Foto’s

Hotel: Hampton Inn voor 2 nachten

Vandaag gaan we weer naar Yuma, de terugreis is nu wel echt begonnen. Maar we vinden allemaal dat zo’n 10 dagen ook echt heel erg heerlijk is! Hier in Tucson begint het nu ook heel erglekker warm te worden en in Yuma is het nog warmer, echt lekker hoor voor de laatste dagen! We besluiten om gelijk te gaan rijden en wannneer we in Yuma aankomen gaan we lunchen en dit keer bij Buffalo Wild Wings. Hier hebben we al eens eerder gegeten en dit keer waren we er niet van onder de indruk. De friet die we kregen hebben we van 3 man teruggestuurd om ze nog maar eens te bakken. Na het eten zijn we even naar de Pac Sun gelopen, de jongens en Roos kunnen daar altijd leuk slagen voor hun broeken. Na even binnen te hebben gelopen besluiten we om naar het hotel te gaan en de volgende dag terug te gaan. Bij ons hotel is het behoorlijk druk en het blijkt dat het hotel bomvol zit met allemaal gasten die met hun oldtimer zijn gekomen. Nee, ik bedoel niet hun gezelschap maar hun ongelofelijk gave auto’s. Het hele weekend staat hier, in Yuma, in het teken van ‘old mobiles’ en er is vrijdag een parade en een show en ook nog een concert.  Nadat we ons op onze kamer hebben geïnstaleerd gaan we snel naar het zwembad en hier heerlijk van de zon genieten. De kinders liggen gelijk al in het zwembad met een bal en Marco is nog snel even naar het vliegveld om te kijken wat er allemaal voor activiteit is. 

En natuurlijk gaan we vanavond weer bowlen, verder is hier ook niet veel te doen. Nog even en we gaan tot de vaste stamgasten horen bij ‘Inca Lanes’. Nu we hier voor de 2e keer in 10 dagen zijn merk ik wel dat ik al een stuk beter gooi, niet zo enorm goed als Tom maar wel beter dan Marco. Het is gewoon superleuk en zeggen dat we dit ook in Nederland vaker moeten gaan doen. Na het bowlen hebben we niet heel veel zin om al uit eten te gaan en dus rijden we even naar downtown Yuma. Daar is het best druk en het staat er vol met de oldtimers, superleuk om even te zien. Nadat we een rondje gemaakt hebben  en de bijbehorende foto’s heb gemaakt gaan we terug richting ons hotel. Daar aangekomen gaan de kinderen wat halen bij de In N Out Burger en checken Marco en ik de Chipotle, daar kun je prima Mexicaans Fastfood eten. Daarna kijken we nog even televisie op onze kamer en is het weer mooi geweest. 

3 COMMENTS :

  1. By Bert en Leny on

    Hoi, wij hebben genoten van de spetterende foto in het zwembad, wij zijn ons nog aan het beraden wie het kan zijn, volgens Leny is het Marco en ik denk dat het Tom is. Heerlijk lijkt mij ook om gewoon even een paar dagen op dezelfde plek te blijven. Yuma zal waarschijnlijk nog wel een stukje warmer zijn. Heel veel plezier en wij gaan ons storten in het Carnaval-feest. Doei, doei tot het volgende verslag en veel plezier.

    Reply
  2. By john en ada on

    GAAF AL DIE OLDTIMERS JAREN 1950 ZEKER ECHT TE GEL DE FRIET IS THUIS BETER JAMMERNOU TOT GAUW

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *