september 18

Dag 21 – zo 1 nov Montreal – Brussel

Zondag 1 november 2015

Het zit erop! Dit was het dan weer voor dit jaar…. Wakker worden, koffie, douchen, de laatste spullen inpakken en uitchecken. Ons laatste ontbijt van deze vakantie doen we ‘gezellig’ apart. Om de simpele reden dat de kinderen een Subway zien en daar een broodje willen. Prima, gauw voor de kinders bestellen en dan kunnen wij voor een goed ontbijt naar ‘Smiths’, echt heel lekker en leuk!

We halen de kinderen weer op bij Subway en gaan terug richting Montreal, zo’n 3 uur rijden. We komen ruim op tijd aan in Montreal en dus kunnen we nog mooi even de laatste souvenirs kopen. Het is behoorlijk fris wanneer we de Mall binnenlopen maar het hagelt en stormt als we er weer uitgaan, jemig wat een weer, we hopen dat het voorbij is voordat we de lucht in gaan! Het gaat lekker vlot en we besluiten om de auto terug te brengen, bagage inchecken en dan wat te gaan eten. Voordat we de bagage helemaal ingecheckt hebben, is er eerst het één en ander uit de tassen gehaald en weer in een andere tas opgeborgen. Het is qua gewicht krap aan!! Dan nu maar ook gelijk door de douane dan eten we daar wel wat. Als je nou echt ook eens vindt dat je echt heel veel tijd over hebt, stop dan gewoon een paar replica kogels in de rugzak van je minderjarige dochter…. Rosalie had 4 kogels, verstopt in verschillende potjes zodat ze wist van wie welke kogel was, in haar rugzak! Plus haar ‘zak-bestek’ en daar zat een mes aanvast….  Nou dan zit je daar nog wel even! De cheffin kwam erbij, haar baas kwam er ook gezellig bij, ondertussen kwamen er 2 beveiligers aangelopen en als kers op de slagroom ook de vluchthavenpolitie! Eerlijk is eerlijk, als we iets doen dan doen we het ook goed! Gelukkig zagen de heren van de politie dat het replica’s waren maar helaas mochten we ze niet meenemen. Van het zak-bestek heeft Roos nu alleen haar vork nog… Wel sneu, ze had het van haar eigen geld gekocht en was er zo blij mee… Dom van ons dat we hier niet beter over na hadden gedacht, een goede les voor volgend jaar!! 

Maandag 2 november 2015

Nu zijn we weer thuis en is de eerste was al gewassen en droog, tassen uitgepakt en staan klaar om opgeborgen te worden. Zo heb je nog 3 weken voor de boeg en kijken we nu terug op 3 fantastische weken waarin we heel veel gezien, ervaren en vooral genoten hebben, met elkaar en van elkaar!! Wij zeggen: “Op naar volgend jaar! Wat gaan we dan doen?”

“Schat, kijk jij even hoe duur de vliegtickets voor volgend jaar oktober zijn!”                                                                             Ik weet het al wel wat we dan, weer, gaan doen…… 😉 

Bedankt voor het lezen van ons Blog!

De Grootjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *