september 18

Dag 19 – vr 30 okt Quebec

Vrijdag 30 oktober 2015

Foto’s dag 19

Vanochtend zijn we heerlijk en uitgeslapen wakker geworden, wat een heerlijk bed maar wat natuurlijk ook meehelpt is Marco een heerlijke capuccino van Starbucks onder mijn neus hield…  Starbucks zit aan de overkant van de straat, helemaal top! Op ons gemak zijn we opgestaan, hebben de meisjes wat huiswerk gemaakt en zijn we daarna op zoek gegaan naar een plek om te ontbijten. Al snel zagen we ‘La Maison Smith’. Het zag er gezellig uit met heerlijke broodjes, dus hup naar binnen. Binnen klonk er superleuke muziek van o.a. de Beachboys en andere jaren 50 muziek maar voor de rest was dit een superhippe tent met heerlijke koffie en broodjes! De meisjes kozen voor een chocolade broodje, de mannen voor een stokbroodje ham en boter en ik koos voor de bagel met roomkaas en gerookte zalm, echt heerlijk! Wat een genot om gewoon een belegd broodje te eten ipv pancakes, worstjes, aardappel en al dat andere hotel-eten!

Na ons heerlijke ontbijt hebben een flinke stadswandeling gemaakt om de buitenmuur van Old Quebec heen. Het is een enorm verschil met Amerika, je bent evengoed 6000 km van huis maar het lijkt alsof je in een Europese stad aan het rondzwerven bent. Wat een fantastisch mooie stad! En dan het Cháteau Fairmont, wat een ongelofelijk mooi kasteel/hotel!  ’s Avonds is het prachtig verlicht, spectaculair om te zien!

Ook hier in Quebec genieten we met volle teugen, morgen is onze laatste hele dag en avond… Eens kijken wat we dan weer gaan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *