september 18

Dag 18 – do 29 okt Quebec

Donderdag 29 oktober 2015 Hotel: Auberge de Trésor  2 kamers, no breakfast, voor 3 nachten 720 CAD

Vandaag rijden we naar Canada, Quebec City om precies te zijn. Nadat we al onze bagage weer in de auto hebben gekregen genieten we nog even van het prachtige uitzicht, iets wat we gisteren in de mistige regen niet konden zien.

Voordat we de Interstate 93 North pakken, ontbijten we eerst nog in een ‘echte’ Amerikaanse Diner. Tilt’n Diner, great American food. Ik gok dat dat ergens in 1952 was….  Wat wel heel geining was dat wanneer je daar gaat eten met je date en je vroeg of laat van het toilet gebruik gaat maken (ik denk eerder vroeg dan laat), dan kan je na de dropping jezelf opfrissen met eau de Cologne! Fantastische uitvinding! Ik had helaas geen muntje…

eau de cologne
Eau de Cologne for your every mood

 

Na het ontbijt weer snel de auto in en op naar Canada. Een prachtige en vooral rustige route door de White Mountains. We waren met 2 uur bij de Canadese grens, de Canadese douane moest even alle ‘koppen’ zien, en toen konden we weer door. Rond 17:00 waren in Quebec, daar hebben we voor onze laatste dagen in Auberge de Trésor ingecheckt en lekker gegegeten en gedronken in St. Patricks Pub. Daarna terug naar ons hotel, de kinderen gingen fijn een spelletje minecraft doen op de kamer en Marco en ik hebben beneden in de bar van het hotel/restaurant nog een afzakkertje genomen, helemaal prima!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *