oktober 30

Dag 17 Nashua – Steele Hill

Woensdag 17 oktober 2015 Hotel: Steele Hill Resort 6p apartment, no breakfast.

Vandaag zijn we van Nashua naar Steele Hill gereden. Steele Hill is een gehucht in het hart van New Hampshire, gelegen in the White Mountains en uitkijkend over de meren Winnipesaukee en Winnisquam. Hoewel we al dit mooie helaas niet bij aankomst konden zien maar ’s ochtends wel toen we weer vertrokken.

We hebben speciaal voor dit resort gekozen omdat ze hier een prachtig zwembad hebben waar we allemaal erg van genoten hebben, Marco en ik heerlijk in een whirpool en de kinderen ook natuurlijk maar konden zich ook in het zwembad met glijbaan vermaken. We verbleven in een superleuk appartement met een complete keuken, woonkamer met een hoekbank, kortom, dit wil je eigenlijk wel als 2e huis hebben! 

Omdat we best wel ver van de bewoonde wereld zitten en de kinderen zo heerlijk aan het zwemmen zijn, besluiten we ‘thuis’ te koken. Nouja koken…. ik gebruik de oven zullen we maar zeggen! Maar ze vonden het heerlijk en na het eten konden ze zo hop het zwembad weer in en moeders met een wijntje op de bank, nadat ik alvast op ah.nl onze boodschappen voor maandag heb besteld! Lang leve internet én Albert van ah.nl!!!

Morgen gaan we naar Quebec voor onze laatste 3 dagen, hebben er zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *