oktober 23

Dag 11 – do 22 okt Atlantic City

Foto’s dag 11

We hebben heerlijk kunnen uitslapen! Marco was er om 04:30 al uit want hij kon vandaag meevliegen met een tanker. Ik kon dan rustig aan doen met de kids en na het ontbijt/lunch met ze gaan zwemmen. Bas zou in iedergeval niet meegaan, hij had z’n boeken meegenomen om te studeren. Uiteraard ging hij wel eerst even mee voor een koffie vanStarbucks. Tja, wat kan ik zeggen, hij heeft smaak! Ondertussen kreeg ik bericht van Marco dat de vlucht gecanceld was, balen zeg. Hij stond nu bij het vliegveld om nog wat vliegtuigen te fotograferen en zou daarna terug naar het hotel komen. Weer terug bij het hotel ging Marco met de meisjes zwemmen en bleef ik bij Bas op de hotelkamer om naar een volgende bestemming te zoeken! Een hele klus, de één wil zon, de ander weer naar New York. Pfff…. Om 16:00 had ik nog niks gevonden en besloten Bas en ik wederom een koffie te gaan halen. Surfend over het net zag ik dat er een Panda Express in de buurt was, Yeah..eindelijk! Niemand hoeft meer te raden waar wij vanavond ons avondeten halen. Na de koffie zijn Bas en ik wat gaan shoppen in de outlet, echt hele mooie prijzen. Marco, Tom en de meisjes waren intussen ook aangekomen en met z’n allen hebben we nog wat geshopt. De kinderen wilde liever wat van Mc Donalds, dus dat was de eerste stop. Daarna zijn we over de boulevard naar de Taj Mahal van Donald Trump gelopen voor een heelijke Orange Chicken van Panda Express!!! ’s Avonds ben ik wederom weer achter de computer gaan zitten en na lang speuren hebben we wat gevonden. Morgen gaan we via Intercourse naar Gettysburg. We rijden zo dwars door het land van de Amish. We overnachten in Harrisburg. Ik heb er reuze zin in!

3 COMMENTS :

 1. By Karin en Rovère on

  Jaloers, zowiezo op al het moois in jullie vakantie en dan de orage chicken, mmmmmm lekker.

  Reply
 2. By Ada en John Verheij on

  GAAF HOOR, IK HEB DE FOTO/RECEPT VAN ORAGE CHICKEN VAN PANDA EXSPRES OP INTERNET OPGEZOCHT, DAT LIJKT MIJ OOK WEL WAT.HIER ALLES GAAT GOED. VANDAAG EINDELIJK EEN DROGE DAG EN IN DE MIDDAG EN ZONNETJE.
  NOU GROETJES ADA JOHN EN DE REST.

  Reply
 3. By Bert + Leny on

  Hallo allemaal,
  Heerlijk een paar rustige dagen voor jullie tijdens deze vakantie. Jammer van Marco, dat zijn vlucht niet doorging.
  Waarschijnlijk zal hij nog wel iets regelen. In het land van de Amish heb je nog veel langzaam verkeer (paard en wagen) wees maar voorzichtig en let op de kinderen. Het zal ons verbazen als wij geen orange-chicken op de boot krijgen in januari zo niet, kunnen wij bij terugkeer altijd nog bij Ada en John op bezoek. Groetjes uit Maastricht

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *