februari 17

Amsterdam – San Diego

Dag 1

Hotel: Good Night Inn

Foto’s dag 1

Het was weer een vroegertje deze ochtend. De avond ervoor had ik eerst nog even m’n serie afgekeken en daardoor lag ik pas om half één op bed maar ik was toch ook alweer voordat de wekker ging, 04:00, wakker. Om 03:15 ben ik m’n bed uitgegaan en alvast de broodjes gaan smeren, 20 stuks, heb daarna mijn dagelijkse kop thee gemaakt en ben daarna maar eens lekker gaan douchen. Tegen de tijd dat ik daarmee klaar was was het ook tijd om de rest van het gezin te wekken. Hoewel we toch met 6 man enige haast moesten maken ging het allemaal heel gesmeerd en zaten we om 4:50 met z’n allen fijn op elkaar geperst in onze Volvo. Tip: ga niet als 4e (laatste man..vrouw in dit geval) instappen op een achterbank! Het was enorm krap maar we hebben er een half uur om kunnen lachen. Uiteraard heel erg op tijd op Schiphol en daar zette Marco ons af zodat hij de auto kon parkeren bij z’n werk. Ondertussen gingen wij alvast onze tas inchecken en we hadden afgesproken dat we Marco weer voorbij de douane zouden ontmoeten. En een half uurtje later was dat ook zo. Ook de douane ging allemaal lekker soepel, het is allemaal goed geregeld op Schiphol. Om 07:45 zaten we in de lucht naar Frankfurt, op deze vlucht kregen we nog een koffiekoek – soort van frisbee –  maar die hebben we maar niet opgegeten. Ook op Frankfurt ging het vlot en om 9:50 zaten we alweer in de lucht voor onze vlucht naar SD.

Deze vlucht duurde 12 uur en daar zagen we best wel tegen op maar gelukkig zat het vliegtuig helemaal niet vol en konden we allemaal ruim zitten waardoor we ook nog best veel geslapen hebben, althans Marco en ik. Eten was oke en we waren blij dat we 20 bolletjes mee hadden en die zijn ook allemaal op gegaan. Uitgerust kwamen we aan op SD, binnen 20 minuten onze tas en door de douane, echt perfect. Onze auto ophalen en hop, naar het hotel…euh motel deze keer. Er was een waterig zonnetje en helaas nog niet heel warm maar komende dagen wordt dat beter. Nadat we hadden ingecheckt besloten we om eerst even een uurtje of 2 te gaan dutten om daarna wat te gaan eten in het Gaslamp Quater. We hebben lekker gegeten in de sportsbar Barleymash, hier gaan we eigenlijk altijd wel een keertje heen wanneer we in SD zijn. Na het eten besloten we om gelijk terug te rijden naar het motel want we begonnen het toch wel te merken. Het was tenslotte al een uurtje of 4 ’s nachts NL tijd! Een heerlijk 1e dag en morgen rijden we door naar Yuma waar het 17 graden is en volle zon, heerlijk!!

4 COMMENTS :

  1. By Karin & Rovère on

    Mooie heldere foto’s, leuk om alles weer te volgen, heel veel plezier lieverds!
    Liefs, Karin & Rovère

    Reply
  2. By Bert en Leny on

    Heb jullie via flightradar gevolgd en zag al dat de reis voorspoedig verliep. Ook de foto op het vliegveld van San Diego kwam ons heel bekend voor. Leuk om het weer te zien.

    Reply
  3. By john en ada on

    leuk verslag en mooie foto,sde reis ging voorspoedig en san diego 17 graden lekker.
    IN PUTTEN OOK 17/18 GRADEN EN MET DOEK EN LONA ALLES GOED. We gaan elke da naar het nulde daar kan doek rennen en spelen met de bal,verder in bekersterre alles op rolletjes en het blijft mooi weer , nou lekker genieten en veel fun LIEFS ADA JOHN EN JEROEN

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *