augustus 23

Tucson

Maandag 20 oktober Foto’s dag 16

Tja, vandaag heb ik niet zo heel veel te tikken. We hebben een dag aan het zwembad gehad want Marco had ’s middags een bezoek op Airforce Base Davis-Monthan. Deze luchtmachtbasis is in 1925 in gebruik genomen en vernoemd naar 2 lokale piloten die beiden, afzonderlijk van elkaar, tijdens een vlucht om het leven zijn gekomen. 1st Lt Samuel H. Davis en 2nd Lt Oscar Monthan.

Prima Uit te Houden
Prima Uit te Houden

Omdat we hier geen ontbijt bij de kamer hebben, ben ik ’s ochtends wat gaan helen bij Beyond Bread. Deze sandwiches hebben we bij het zwembad opgegeten, daarna is Marco vertrokken naar z’n afspraak en heb ik met de kinderen de middag bij het zwembad doorgebracht. Tegen een uurtje of 4 was Marco terug en zijn we ons gaan omkleden om daarna een paar uur in de Tucson Mall door te brengen. De Tucson Mall is een walhalla voor shopliefhebbers! Ons diner bestond dan ook uit de Burgerking voor de kinderen en Panda Express voor Marco en mij. Daarna hebben we nog een flesje wijn gehaald en deze op het terras bij ons hotel opgedronken.

Nog wat Drinken op ons Terras
Nog wat Drinken op ons Terras

Vorige   Volgende

2 COMMENTS :

 1. By Bert + Leny on

  Hoi allemaal, wij willen best met jullie ruilen, als wij alles zo lezen (heerlijk eten, prachtig weer, zwembaden en bubbelbad bij de hand). Mensen wat wil je nog meer, maar voorop staat dat jullie genieten en Marco wat vliegtuigjes meepikt.ha,ha. Aan de gezichten van de kinderen is te zien dat zij het ook prima naar hun zin hebben. Blijf vooral genieten en blijf ons met verhalen bestoken.

  Groetjes + Knuffels van ons tweetjes aan iedereen.

  Reply
 2. By Rovère on

  Panda Express: ik kan me herinneren dat ze daar heerlijke orange chicken verkopen. Kan je geen receptje scoren?

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *