augustus 23

San Diego

Woensdag 15 oktober 2014  Foto’s dag 11

Vandaag is alweer de laatste dag dat we in San Diego zijn… We vinden dat echt heel erg jammer. En wat doe je wanneer je een beetje down bent? Dan koop je het allerlekkerste gebak dat je tegenkomt!! En ik kan je vertellen… ik kwam het vanmorgen tegen. Ik ging samen met Isabelle broodjes halen bij de supermarkt en op de broodafdeling kwamen we een heerlijk uitziende Chocolade Fudge Cake en Carrot Cake tegen. Isabelle riep gelijk of ze de chocoladetaart mocht hebben, dat mocht ze. Op de terugweg naar het hotel eerst nog even langs Starbucks voor een Latte Machiatto Caramel en een Cappucino en daarna vol gas naar het hotel. (anders wordt de koffie koud) Dus in plaats van brood zijn we natuurlijk met de cakes begonnen en eerlijk waar, je voelt je gelijk een stuk beter. Zo lekker als ze eruit zien waren ze ook. We hebben weer een heerlijke dag op het strand gehad, nog even een bal gekocht zodat de familie zich kon vermaken met beach voetbal en overgooien. En zo hebben we balspel afgewisseld met zwemmen in de oceaan. Ik had het brood, wat ’s ochtends niet op was gegaan, meegenomen naar het strand. Goed idee maar… leg het brood dan wel onderin je tas, de meeuwen (hele brutale vogels trouwens) hebben een heerlijk maal gehad, belegd en al!! Jammer voor ons, wel een grappig gezicht. Moest daarna ook nog over het stand rennen achter een lege zak aan… Dat was dan weer een heel grappig gezicht voor de andere badgasten! Na heerlijk de middag te hebben doorgebracht aan het strand zijn we nog voor de laatste keer gaan zwemmen in ons zwembad. Nu hebben we allemaal gedoucht en maken we ons klaar om naar Kansas City BBQ te gaan. (Iedereen is al klaar behalve de auteur..maar dat is geen verrassing) We gaan zometeen naar KC BBQ want in dit restaurant zijn scenes geschoten voor Dé film der films…TOP GUN.

Top Gun Restaurant
Top Gun Restaurant

 

You shake my nerves and you rattle my brain…. Goodness gracious great balls on fire

 

 

Vorige    Volgende

8 COMMENTS :

 1. By Karin & Rovère on

  Lekker zo’n strand dag, de meisjes zijn al lekker bruin. Genieten, genieten.
  Dikke knuffel voor jullie allemaal.

  Reply
 2. By JJohn en Ada okt 16 2014 at 19:15 pm on

  Een relaxdagje voor jullie is ook heerlijk na de drukke dagen van reizen,bezienswaardigheden en het vele eten.veel plezier en een poot van Doek en Felix liefs van ons.

  Reply
 3. By Alexandra on

  Lieve Marion, wat een supergaaf verslag!! Erg leuk om te lezen allemaal. Nog veel plezier en liefs voor iedereen.

  Reply
 4. By Bert de Groot on

  Complimenten voor jullie beiden en zeker voor Marco die toch maar al die afstanden moet rijden (neem ik aan) en hierdoor ook veel verantwoording draagt voor deze fantastische reis.

  Groetjes Pa

  Reply
   1. By Bert de Groot on

    Ja, inderdaad neem ik dat zomaar aan, een DE GROOT geeft niet gauw het stuur van een auto uit handen. Mag toch aannemen dat de appel niet ver van de boom valt.

    Pa

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *