augustus 13

San Diego

Vrijdag 07 oktober 2016

Foto’s dag

Vandaag is het heerlijk wakker worden in San Diego! Marco is er al vroeg uit omdat hij vandaag mag meevliegen met een hercules van Miramar, Marine Corps Air Station. Beter bekend als dé filmlocatie van Top Gun! Wie heeft niet zitten zwijmelen bij deze film!! Ik blijf dus een dagje bij het zwembad met de kinderen. Al vroeg staat Isabelle naast m’n bed te springen dat ze na het zwembad wil en om half elf zitten we er dan daadwerkelijk ook. Even lekker relaxen in de whirlpool en dan in gesprek komen met een Amerikaans stel en een Deense vrouw die op huwelijksreis is. Die zaten op het vroege tijdstip al aan het bier!! Ach ja, het is altijd wel ergens op de wereld vijf uur! Bij het aanbod of ik ook een biertje wilde heb ik toch maar bedankt, ik had nog niet eens ontbeten. Waarop die man zei dat bier gelijk stond aan breakfast, uiteraard!Het was wel erg gezellig en het uur vloog voorbij en m’n gezicht werd steeds roder van de zon. Het is toch wel leuk om te horen hoe trots Amerikanen zijn op alles waar ze hard voor werken en hebben bereikt. Wanneer je in Nederland zo zou praten ben je al gauw een opschepper, terwijl ik in het enthousiaste verhaal van deze mensen daar niks van hoor. Wij Nederlanders/Europeanen zijn wel echt veel meer bescheiden. Omdat we nog niks hadden gegeten ben ik met Bas, Roos en Saar wat gaan eten bij de Truckstop, op aanraden van de Amerikaanse. En dat was inderdaad prima, heerlijke yoghurt met vers fruit en granola. Daarna zijn we even langs het strand gelopen en op de terugweg nog even langs de supermarkt om wat yoghurt voor Tom te halen, die we niet eerder dan 16:00 uit z’n kamer hebben gezien!! Voor Rosalie nog zwemkleding en slippers gekocht en zonnebrillen voor Bas en Roos. Daarna weer lekker naar het hotel, wat een heerlijk relaxte dag! Rond 16:00 was Marco ook weer terug, hij had echt een superdag gehad. Prachtige foto’s gemaakt van tanken in de lucht. Waarbij de achterklep van de Hercules openging en Marco, gezekerd en wel, bij de open laadklep foto’s kon maken. We gingen nog even met z’n allen zwemmen en ’s avonds wat eten op/bij Point Loma. Point, een schiereiland van San Diego. Hier was het druk en heel erg gezellig, allemaal jongelui en Oktoberfest was in volle gang. Wat een leuke en relaxte bedoening, ook hier een echte surfcultuur met hippieachtige invloeden. We hebben uiteindelijk wat gegeten bij een pizza-snackbar, stampvol en de lekkerste pizza’s! Bas leek het hier wel wat, hij moet dan wel even z’n skills op de skateboard bijwerken want dat doet jong en oud hier. 

7 COMMENTS :

 1. By Bert en Leny on

  Zo te zien is het daar goed uit te houden in San Diego. Wij zijn wel nieuwsgierig naar Marco zijn foto’s. doei doei

  Reply
 2. By annemarie on

  ik ben ook benieuwd naar de foto,s van marco! maar misschien kom ik die zo tegen😉

  Reply
 3. By Karin & Rovère on

  Super leuk, een dag in zo’n waterpark, zal Isabelle vooral prachtig gevonden hebben, wist in Hellendoorn ook van geen ophouden, haha
  Wat een prachtige foto’s heeft Marco op zijn Flickr site Staan!
  Heel veel plezier, dikke kus voor jullie Allemaal!

  Reply
 4. By John&Ada on

  Wat een mooie foto,s heb jij gemaakt van de hele familie en de gerechten die jullie nuttigen, zo te zien heeft iedereen het echt grandioos naar hen zin.Isabelle is echt een waterrat en waar water is zie je Isabelle, leuk hoor.De foto,s van de flamingo zijn ook prachtig met hun roze kleur. heel veel liefs van, en een poot van Doek!!!

  Reply
 5. By Rovère on

  Ik schat in dat het een foto is van een mooie zonsondergang en niet van een zonsopkomst? En wat een haarscherpe foto’s van het tanken in de lucht.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *