augustus 21

Grand Canyon – Kingman Foto’s staan erop.

Zondag 16 oktober 2016 Hotel: Days Inn Williams familiekamer voor 1 nacht met ontbijt € 156

Foto’s dag 14

Vannacht heerlijk geslapen in ons hotel. Rond 7 uur wakker en weer even aan het verslag. De rest was inmiddels ook wakker en aan het douchen zodat we tegen half negen aan ons ontbijt in een ontbijtcafé naast ons hotel. Na ons ontbijt zijn we weer naar het park gereden en hebben we de bustour gedaan langs de South Rim van de Grand Canyon. Deze bus-shuttle is gratis en moet je nemen om alles te kunnen zien. Je mag met je eigen auto niet overal komen. Het was een indrukwekkende tour langs de meest prachtige uitkijkpunten! We hebben heel wat mooie  foto’s geschoten met Marco z’n nieuwe camera! We wilde ook heel graag naar de Skywalk bij Eagle Point, maar helaas ligt dat 400 km verderop. Echt heel jammer de skywalk is een glazen ‘hoefijzer’ waar je overheen kunt lopen. Echt heel gaaf, het is duidelijk een park wat je niet in 2 dagen kunt zien. Na 2 bus-shuttles te hebben gedaan zijn we om 16u naar Williams gereden waar we een overnachting hebben. Williams is een voormalig cowboystadje en gold tot de jaren 1980 als de laatste stopplaats aan de beroemde Route 66. Een superleuk historisch stadje met heel veel Route 66. We checken in bij Days Inn waar Isabelle natuurlijk weer even gaat zwemmen en ik gelukkig de was kan doen. De jongens en Rosalie gebruiken hun tijd om even aan hun huiswerk te gaan, iedereen z’n tijd nuttig. Na alle noodzakelijke bezigheden zoeken we snel nog even op tripadvisor welk restaurant we in Williams moeten hebben en rijden het stadje in. We zien de pizzeria waar we willen eten en parkeren de auto voor de deur. Binnen moeten we 25 minuten wachten op onze tafel en dus lopen we even naar de overkant van de straat waar een erg leuke souvenirwinkel waar ze allemaal western en route 66 spullen verkopen. Hier vermaken we ons een half uurtje en wanneer we terug komen kunnen we aan tafel. We bestellen allemaal een pizza en wat te drinken en een uur later zijn we dan ook $185 lichter, het was wel een lekkere pizza. Wanneer we wegrijden zien we een te leuke winkel in jaren 50 stijl en lopen ook hier nog even binnen. Hier verkopen ze allemaal platen voor aan de muur, van Route 66, Elvis, Marilyn Monroe, Coca Cola en nog veel meer. Bas koopt hier 2 platen voor aan de muur en bij de kassa hangen allemaal Amerikaanse pins met afbeeldingen van de Airforce, U.S. Army, Navy en ook Veteranen. Ik sta er even tussen te kijken en de aardige mevrouw, 60 jaar en in petticoat vraagt of ik iets zoek. Wanneer ik zeg dat ik even kijk omdat mijn schoonvader veteraan is, geeft ze ons gelijk korting! Nou Bert, je bent dan wel niet mee maar je levert ons al wel de eerste korting op! Na geslaagde aankopen gaan we weer naar ons hotel. Morgen naar Las Vegas, ga zo maar weer even zoeken naar een goedkoop hotel want dat hebben we nog niet.

7 COMMENTS :

 1. By Bert en Leny on

  Graag gedaan, mijn veteranenpas heb ik ook altijd bij mij. Wat valt er toch veel moois te zien in de wereld, van jullie krijgen wij foto’s uit Amerika en van onze kennissen uit Rotterdam foto’s uit Japan. Wij stappen eerstdaags op een bootje (Eurodam)van mijn allereerste werkgever de Holland Amerika Lijn. Het zal daarom moeilijk worden jullie te blijven volgen maar wij proberen het wel. Nog heel veel plezier, blijf genieten en ga zo door. Wij houden van jullie.

  Reply
 2. By Eva on

  Wat hebben jullie het weer gaaf!! Super om alle verhalen te lezen, ik word helemaal enthousiast en krijg zelf zin om te gaan als ik je reisverslagen lees!
  Ontzettend veel plezier en geniet ervan😀. Liefs Eva.

  Reply
 3. By Ada en John Verheij on

  Marion , wat een prachtig verslag en mooie foto,s stuur jij elke dag, wij genieten hiervan en kijken er naar uit waar jullie nu weer heen gaan en tegen kome, alles is zo mooi en indrukwekkend. Geniet deze week nog wat de tijd gaat zo snel. heel veel plezier en liefs van ons en een poot van Doek!!!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *