augustus 23

Denver

Zondag 26 oktober 2014  Foto’s dag 22

Het is zondag 26 oktober, vandaag gaan we weer naar huis. Om 07:00 gaat de wekker en kunnen we ons douchen, aankleden en naar beneden gaan voor ons laatste hotel-ontbijt. Daarna zijn we ook snel klaar om te vertrekken en het laatste stukje naar Denver te rijden. We zijn goed op tijd en om 10:30 zijn we al in Denver, we besluiten om nog even wat laatste winkels te bekijken. Als eerste zien we Starbucks, heerlijk! Ik zal dat echt missen als we terug zijn in NL. Ik ga nog even bij Dress for Less kijken, een geweldige outlet met nog betere prijzen en de mannen gaan een enorme sportzaak binnen. 

Rond 12:00 hebben we het wel weer gezien en gaan we richting het vliegveld om de auto in te leveren. Het is rustig bij het inleverpunt en we zijn gelijk aan de beurt. Een snelle inspectie, alles is oke, waarna we een bon krijgen waarop we kunnen aflezen hoeveel miles we gereden hebben in de afgelopen 3 weken. We zijn een roadtrip van 4100 miles en een fantastische ervaring rijker! We moeten nog wel even de auto een beetje opruimen, dat duurde dan toch nog 10 minuten… Daarna nemen we de bus naar het vliegveld. 

Isabelle kan niet Stilzitten
Isabelle kan niet Stilzitten

Dan is het weer bagage inchecken, door de douane en… 4 uur wachten voordat we de lucht in gaan. We vonden gelukkig een rustig plekje om de tijd te doden. Voor de laatste keer hebben Marco en ik Orange Chicken van de Panda Express gegeten, de jongens iets van KFC en de meisjes een pizza. Op de vlucht moet je de maaltijden kopen en dat hebben we op de heenvlucht ook gedaan maar dat is geen aanrader. 

Om 17:00 zitten we in het vliegtuig. Iedereen is aan boord,  motoren aan, check check dubbel check en we gaan terug terug naar huis! We hebben een makkelijke, snelle vlucht na goed 6 uur vliegen landen we op Reykjavik. Hier moeten we 1 uur wachten en daarna is het nog 3 uur vliegen naar NL waar we om 11:00 landen. We beginnen nu toch ook wel echt moe te worden, na een snelle rekensom zijn we ook al 21 uur op. Op Schiphol worden we verrast door Karin en Salina (met “welkom thuis” balonnen voor de meisjes!) en Jeroen met Doek. Dat is nog eens fijn thuiskomen, Thanxx daarvoor!! Fijn om iedereen weer te zien. 

 

 

 

Vorige   Evaluatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *