RSS Feed

Dag 9 Flagstaff – Page

Dag 8                                                                                              Dag 10

Zondag 8 oktober 2017 Electric hook up at Paria River Ranch $45

Foto’s

Vandaag weer verder op weg naar Page. We waren vergeten hier een kampeerplek te boeken… En dus hebben we nog niks! ’s Ochtends nog googlen op de camping WIFI en uiteindelijk is een ranch die nog plek heeft voor ons. Het is zo’n 50 minuten voorbij Page, wat belangrijk is voor de volgende dag. Dan moeten we namelijk om 7:15 bij Antelope Canyon zijn omdat we gaan kajakken. En de ranch ligt in Utah, daar is het een uur vroeger, even rekenen hoe laat we daar weg moeten.

Ook op deze rijdag zien we weer het ene prachtige landschap na het andere! We verruilen de bossen voor het ruige landschap wat Arizona ook heeft, met hier en daar witte duinen ertussen. Het zijn niet echt witte duinen maar wat wel precies weten we ook niet. We maken een korte tussenstop in Cameron, hier hebben we vorig jaar ook een stop gemaakt, maar dan met de jongens. Wel leuk om hier nu weer even te zijn. De meisjes scoren hier een hoed en zijn helemaal blij. We rijden weer verder richting Page en zullen eerst een stop maken bij Horseshoe Bend. Horseshoe Bend is een hoefijzervormige bocht in de Coloradorivier. Eerst nog even een stop bij een, wederom, prachtig uitzicht. Vanaf hier konden we zien waar we vandaan waren gekomen, hier waren ook een aantal standjes waar Native Indians hun spulletjes verkochten maar het bleef bij kijken. Toen weer verder naar Horseshoe Bend. We konden de camper gelukkig nog parkeren op de overvolle parkeerplaats. We wisten al dat het een eindje lopen was en er stonden al borden met daarop vermeld dat je genoeg water moest meenemen. Het was inderdaad een hele klim maar toen we er eindelijk waren was het uitzicht waanzinnig spectaculair!!! Je raakt er gewoon niet uitgekeken en met ons nog een paar honderd anderen. Nadat we prachtige foto’s hadden gemaakt moesten we de klim weer terug lopen in de brandende zon en we waren ook gezandstraald, het waaide ietwat…

Daarna doorgereden naar Paige, nog wat boodschappen gedaan bij de Walmart voor ons avondeten. En op ongeveer 50 minuten verder kwamen we aan bij de ranch. Het was hier hartstikke rustig, we waren de enige kampeerders. We werden verwelkomt door de honden van de ranch, Isabelle helemaal blij. Even later kwam er een echte cowboy-lady op een ATV-car aanrijden en vertelde ons waar we konden staan. Een prachtige plek met een fantastisch uitzicht. Helaas was het echt te koud en waaide het te hard om buiten te eten. Het is hier zeker zo dat wanneer het waait je ook gelijk onder het zand zit. Maar prima en makkelijk gegeten, nog een paar potjes kaarten daarna vroeg naar bed want de wekker staat op 6:15 om weer terug naar Page te rijden voor onze kajaktocht. 

 

Geen reacties »

No comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *