RSS Feed

Flagstaff

Dag 7                                                                                                Dag 9

Zaterdag 7 oktober 2017

Foto’s

We hebben vannacht heerlijk geslapen. Het was ijskoud en ik heb m’n sokken erbij aangetrokken maar wel goed geslapen. Rosalie heeft het wel koud gehad en we hebben haar beloofd als ze het aankomende nacht weer zo koud heeft dat we dan de verwarming aan doen. Marco heeft al lekker verse koffie gezet en die drinken we buiten al genietend van de eerste zon, die dan ook al gelijk warm is. 

Vandaag gaan we na het ontbijt naar Sedona, hier zijn we 21 jaar geleden ook al geweest maar dan met ons tweeën en nu gaan we met de meisjes. Wat we ons er nog van konden herinneren is dat het een prachtige route er naar toe is. De weg er naar toe is inderdaad prachtig en ook met veel bochten en hoogtes. Maar het uitzicht is fantastisch! Het is echt genieten deze rit. 

Tegen de tijd dat we Sedona naderen wordt het steeds drukker op de weg. Het is moeilijk om een goede parkeerplek te vinden voor zo’n een grote wagen en dus zetten we de camper wat buiten het centrum neer en lopen we 10 minuten naar het centrum van Sedona. Het is alweer flink warm, 30 graden. Het is enorm druk in het centrum en alles is gericht op toerisme. Wij konden ons dit niet meer zo herinneren van 21 jaar geleden maar het zal ook schelen dat we hier nu op zaterdag zijn. Wij vinden het echter veel te druk en alle winkeltjes zijn voor ons gevoel hetzelfde. We lopen nog wel even een winkel binnen waar ze allemaal verschillende smaken olijfolie en balsamico’s hebben en kopen hier een lekkere kersen balsamico. De meisjes nog een ijsje en dan gaan we er snel weer vandoor. 

We halen bij de supermarkt kolen, burger en zalm voor op de BBQ vanavond. Bij de KOA-winkel hout en eten ’s avonds lekker bij het kampvuur. (We zaten enorm in de rook, drie dagen later stonken we nog en die burgers en zalm… nouja alleen Marco was enthousiast) Maar het vuur was wel lekker warm 😉 

Geen reacties »

No comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *