RSS Feed

Dag 7 Phoenix – Flagstaff

Dag 6                                                                                                Dag 8

Vrijdag 6 oktober 2017 Flagstaff KOA Campground 2 nachten $122

Foto’s

’s Ochtends heerlijk wakker geworden met alweer een warme dag voor de boeg. De meisjes wilde nog even het zwembad in voordat we weer verder gingen rijden. Ik ben een rondje over het resort gaan lopen en wilde het meer zien. Een prachtig uitzicht maar je kunt er niet in lopen en dus was ik blij dat we voor een plek vlakbij het zwembad hadden gekozen. Omdat het zo warm was en we niet heel erg ver hoeven te rijden besluit ik ook nog even een duik te nemen, heerlijk!

Om 11:30 rijden we dan toch echt verder. Een prachtige rit door een landschap vol met grote cactussen. En vervolgens krijgen we een prachtig boslandschap met Humphrey’s Peak al rijzend voor ons. Een prachtige bergtop met een hoogte van 3850 meter, het hoogste punt van de staat Arizona. 

Na een kleine misser van de navigator rijden we dan toch het terrein van de KOA, Kampgrounds Of America, op. De KOA in Flagstaff ligt iets ten noorden net buiten de stad en is prachtig. Midden in de bossen, mooie plekken en prachtige natuur. We staan hier 2 nachten, kunnen we prima uithouden. 

We eten ’s avonds in Flagstaff en dus moeten we weer met de camper van de camping  af, dat doet dus echt niemand! Maarja, we hebben geen eten en ook geen zin om te koken en dus gaan we richting Flagstaff. Het is hier supergezellig met veel vertier in de straten. We vinden een kleine pizzeria waar we heerlijk eten en daarna beginnen we toch wel moe te worden. 

Terug op de camping pakken we de extra dekens, die hebben we hier wel nodig. Overdag haalt de temperatuur de 25 graden maar ’s nacht -3! 

 

 

Geen reacties »

No comments yet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *