februari 17

Tucson

Dag 6

Foto’s

Ook vandaag verblijven we in Tucson en terwijl Marco de wekker op 7 uur heeft gezet om naar vliegtuigen te gaan kijken kan ik lekker blijven liggen. Ik was eigenlijk om 06:00 al wakker en heb toen m’n oortjes gepakt en het 2e uur van de Rock Basement geluisterd. Normaal gesproken maak ik elke dinsdag van 13:00 tot 15:00 zelf m’n programma maar omdat ik nu even in The States zit hebben 3 collega radiomakers het een keertje van mij overgenomen. Wat ik gehoord heb was superleuk met een supergave rock minimix. De Rock Basement was in ieder geval in goede handen! 

Om 08:00 zijn Saartje en ik het ontbijt maar eens gaan checken en eigenlijk is dat altijd standaard. Sap, fruit, yoghurt, cereal, toast, burgers, ei etc. Saar nam wat cornflakes en ik een geroosterd broodje met pindakaas, een appel en koffie. Nu Marco en Bas toch even weg waren kon ik mooi een wasje draaien en het wachten heerlijk in de zon doen. Het begon al echt lekker op te warmen. En nadat ik de was in de droger had gedaan ben ik nog even met Tom naar de ontbijtzaal gelopen. Hij was niet echt onder de indruk maar had al best trek. Gelukkig waren Marco en Bas nu ook terug, met koffie van…. jawel, de Starbucks 😉  Nu iedereen klaar was zijn we naar Kneaders gelopen om daar te ontbijten. 

Na het ontbijt besloten we downtown te gaan bekijken en de universiteit. Downtown hadden we snel gezien en we besloten om terug te lopen richting de auto. We liepen langs een foodtruck die hotdogs verkocht en waar het superlekker rook en dus werden er bij AJ 2 “Hollywood Hot Dogs” besteld. We moesten er even 10 minuten op wachten maar dan krijg je ook een heerlijke hotdog!! Dus mensen… wanneer je in Tucson bent loop dan even langs AJ’s Hollywood Hot Dogs Truck.

AJ's Hollywood Hot Dogs
AJ’s Hollywood Hot Dogs

Na deze overheerlijke hotdog zijn we verder gelopen en kwamen we langs het park. Hier stond een pingpong tafel met batjes en balletje! Wij waren wel een beetje verbaasd dat dat dus hier kan zonder dat het weggenomen wordt. En ook was er een groot schaakspel en vier op een rij, echt heel erg leuk. En zo kon iedereen even een spel doen wat ie leuk vond voordat we weer verder gingen. Eenmaal weer terug in de auto zijn we naar de universiteit van Arizona gereden, echt een supermooi complex! Geweldig sportcomplex en prachtige campus en ook een heel gezellig uitgaanscentrum waar de studenten ’s avonds lekker kunnen eten en drinken. Eenieder zag zichzelf hier wel op school zitten. Nadat we dit ook bekeken hadden heeft Marco ons weer bij het hotel afgezet en is hij samen met Bas naar Davis Monthan Airforce Base gereden om daar wat ‘Birds’ te spotten. Maar helaas voor ouwe Dibbes had hij net de pech om de Peppie en Kokkie van de bewaking tegen te komen die zelfs een hele vragenlijst bij zich hadden…. Kortom, Marco en Bas hebben daar een heel uur gestaan om vragen te beantwoorden en af te wachten of ze niet voor 10 jaar de cel in moesten en helaas geen enkele foto kunnen nemen. 

Marco in gesprek met Peppie
Marco in gesprek met Peppie

Bij terugkomst zijn ze dan ook maar het zwembad ingedoken om een beetje af te koelen. ’s Avonds hebben we heerlijk gegeten bij BJ Restaurant and Brewhouse. Bij terugkomst in het hotel nog een potje toepen en daarna lekker slapen.

3 COMMENTS :

 1. By Bert en Leny on

  Hallo allemal, jullie zijn natuurlijk nu wel in het walhalla van Marco’s hobby. Jullie zullen wel geen kind aan hem hebben. Veel te zien in Tucson en misschien is het Pime Air Museum iets voor de jongens en meiden. Komende dagen veel plezier en met heel mooi weer in Tucson.

  Reply
 2. By Karin & Rovère on

  Heerlijk dat het zwem weer is, Bas, Tom en Isabelle, had Roos geen zin?
  Hier is het weer iets minder, maar ja het is 1 maart dus byzonder dat we vorige week week zulk mooi weer hadden.
  Nog een paar dagen genieten voor jullie, lfs van ons😘

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *