RSS Feed

Las Vegas – Tucson

Dag 5

Hotel: Quality Inn Tucson voor de komende 3 nachten.

Foto’s

We hebben weer heerlijk geslapen maar vandaag moeten we toch echt uitchecken uit dit heerlijke hotel. We hebben 6 uur rijden voor de boeg! Maar eerst moet er nog een hotel uitgezocht worden…. Na enige tijd zoeken en kijken hebben we er dan toch 1 gevonden. Het wordt de Quality Inn en deze ligt vlakblij het vliegveld en dat is ook heel fijn voor Marco. En checken we iets voor 10 uur uit en rijden we daarna naar de supermarkt voor wat eten voor onderweg. Een uurtje later zijn we dan ook eindelijk op weg naar Tucson.

Arizona

Arizona

Hoewel het een lange rit is gaat de reis toch best snel en voorspoedig, komt misschien ook omdat ik een aardige poos heb liggen pitten… Onderweg doen we het “logospel”. Iedereen kiest 5 namen van bekende hotelketen of restaurants, auto’s enz. Welke supermarkt, hotelketen, restaurants enz. je maar tegenkomt en wanneer je als eerste al je merken bent tegengekomen heb je gewonnen. Deze keer ging Bas er met de winst vandoor omdat ik gewoon 3x de iHop heb gemist..3x!!! Hoe blind kan je zijn? Ondertussen nog een pitstop gemaakt bij de Mc Donalds, er was iemand een milkshake beloofd… En we konden hier al goed merken dat het al een stuk warmer werd, yeah!!!

Pitstop

Pitstop

Tegen half vijf waren we bij ons hotel en nadat we hadden ingecheckt konden we ons even installeren op onze kamer, opfrissen en nog even snel een restaurant opzoeken. De keus voor de avond werd Street Taco and Beer Co. in downtown Tucson. Hier hebben we echt heerlijk gegeten voor weinig geld, ook wel een leuk. Daarna hebben we nog even een rondje downtown gedaan en voor de meisjes een ijsje gekocht bij de Screamery.

Ijsje eten

Ijsje eten

Daarna vonden we het wel weer genoeg geweest en zijn we terug naar het hotel gegaan. Morgen wordt het zonnig en 23 C hier, heerlijk!

5 Comments »

  1. Bert en Leny zegt:

    Vraagje: Het zijn zulke prachtige fotos zeker de camera van Marco of de telefoon-camera met een ……….programma erop. Ben benieuwd welke. Groetjes uit Maastricht en uit Cadier en Keer.

  2. Bert en Leny zegt:

    LV blijft hoe dan ook een heerlijke stad. Leny zegt vaak hier komen wij nooit weer. Onze 4 MMMM willen nog een keer naar LV en misschien willen ze wel begeleiding. Het blijft genieten daar. Wij zijn weer benieuwd naar het volgende verslag en veel plezier.

  3. john en ada zegt:

    Geweldige reis prachtige foto,s en nog even genieten liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *