augustus 20

Doheny – South Carlsbad

Dag 2                                                                                                 Dag 4

Maandag 2 oktober 2017 South Carlsbad State Beach RV Campground

Foto’s

Onze eerste nacht in de camper is goed bevallen. Toen we er mee weg reden en de interstate op gingen hadden we wel onze twijfels met dit bakbeest, maar het is superleuk om de camper op een camping neer te zetten en dan genieten van de natuur, oceaan en het gemak van alles bij je hebben. 

De tweede camping is in Carlsbad, ook weer een state camping en nu direct aan de oceaan, echt ongelofelijk gaaf!! Hier is het echt genieten, ik raak zelfs over mijn fobie voor zand heen! Isabelle en Marco hadden gelijk hun badkleding aangetrokken en togen richting het strand, Roos moest nog iets van badkleding hebben en dus moesten we eerst even naar de ‘camp shop’. Daar waren Marco en Isabelle al geweest om hout voor het kampvuur te halen. Nadat we hier wat gevonden hadden konden ook wij naar het strand, stoeltjes mee en heerlijk van de oceaan genieten. Na een paar uur weer terug om te douchen, genieten van de sunset, daarna koken en zo konden we onze eerste homemade camping-maaltijd nuttigen, bij het kampvuur! Na het eten een kop koffie en wat wil een mens nog meer?! 

36785672204_aa074faadb_k

Morgen gaan we naar Yuma en 2 nachtjes in een hotel. Helaas was dit een soort van noodzakelijk omdat alle RV resort een ‘Age restricted’ zijn wat betekend dat wij, met gods gratie, wel welkom zijn maar de meisjes niet. Lekker tolerant die ‘snowballs’, not!

 

 

1 COMMENTS :

  1. By john en ada on

    Geweldige mooie foto,s,fijn dat de camper toch leuk is om mee op vakantie te gaan,leuk om je eigen maaltijd te nuttigen bij een kampvuur. Dan op naar Yuma en voor twee nachten in een hotel.Wat een onzin dat the girlsniet welkom waren Mafketels. Nou we blijven je volgen en kijken naar jou verslag en foti,s uit.groetenXXX

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *