augustus 20

Dag 14 Las Vegas

Dag 13                                                                                                  Dag 15

Vrijdag 13 oktober 2017

Foto’s

We worden voor de laatste keer deze vakantie wakker in ons heerlijke hotel in het Cancun resort. Helaas hadden ze voor aankomende nacht geen kamer meer voor ons. En dus verhuizen we voor onze laatste nacht naar de andere kant van Las Vegas, vlakbij Fremont Street. Voordat we daar inchecken brengen we het Outlet Centre nog een bezoekje. Rosalie en Isabelle scoren daar allebei een T-shirt van Levi’s en daar houden we ook bij. Onze volgende hotel is het SpringHill by Marriott, ik ga daar geen linkje aan toevoegen want ik zou er never nooit meer naar toe gaan! Maar eerlijk is eerlijk, na het Cancun valt alles tegen!!

Marco en Bas vertrekken nog even voor een paar uurtjes naar Nellis Airforce Base en ondertussen vermaken de meisjes zich op de laptop/iPad en kan ik ondertussen even m’n ogen dichtdoen en zo virtueel mijzelf ergens anders begeven! 

’s Avonds gaan we naar Fremont Street. De kinderen willen graag een maaltijd van de In-‘n-out Burger, prima, wij halen lekker wat bij Panda Express! We lopen nog even een rondje over Fremont Street, maar ach, dat rondje hebben we vorig jaar ook al gelopen. We willen nog wel ergens even zitten om wat te drinken en van de sfeer te genieten. Maar helaas, de sporadische plekken die er zijn zitten allemaal vol en voor de rest is het allemaal staand aan de bar.

We besluiten na een half uurtje dat we terug naar ons hotel gaan en daar in de hotelbar nog wat drinken. Morgen gaan we dan eindelijk richting San Diego, daar hebben we allemaal superveel zin in!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *