augustus 20

Dag 1 Amsterdam – Los Angeles

Route                                                                                             Dag 2

Zaterdag 30 september 2017 Hotel: Best Western Norwalk Inn Standard room incl. Breakfast €81

Foto’s

Het was vroeg opstaan voor de zaterdag. De wekker ging al om 5:30, snel nog even onder de douche, de laatste spullen ingepakt en om 6:30 konden we richting Schiphol gaan. Tom kwam nog even z’n bed uit om gedag te zeggen en toen reden we met z’n vieren weg. Een heerlijk tijdstip om richting de luchthaven te gaan want het was lekker rustig op de weg en om 7:30 waren we al bij Schiphol waar een enorme file stond voor vertrek… Shit, toch nog druk zo in het naseizoen. Gelukkig konden wij de auto afgeven bij de toren en toen snel naar “departures”.  Bagage inchecken verliep erg vlot, alleen bij het online inchecken kregen we bij Rosalie de melding dat we haar boardingpas op de luchthaven konden laten uitprinten. Er stond op haar pas ook code ‘SSSS’ op wat betekend dat je extra gecheckt wordt. Dus bij het boarden kregen we nog een extra check en bij de douane in Dallas ook nog. Maak ook dat verliep allemaal zonder problemen. Het fijne van de tussenstop in Dallas is dat je daar al door de Amerikaanse douane gaat en dat dus in L.A. niet meer nodig is en het ging reuze snel in Dallas! Het nadeel is dat je ook je bagage daar moet ophalen, dat is op zich geen nadeel, maar wel het feit dat ze daar je bagage wel goed moeten doorboeken op de aansluitende vlucht! Dat was helaas in L.A. het geval. De tas komt met een volgende vlucht en wordt de volgende dag bij het hotel afgeleverd. Dan richting Hertz om onze auto voor één dag opt e halen en dan kunnen we eindelijk naar ons hotel. We zijn dan ook al 23 uur op! We hebben ons hotel met een half uurtje bereikt en zien naast het hotel een 7Eleven, daar halen we een yoghurtje en pizza-slices voor de meisjes en dan vinden we het mooi geweest.

Vanochtend al vroeg wakker en dus mooi de tijd om het eerste verslag te schrijven. Vandaag gaan we de camper ophalen en rijden we naar de Grote Oceaan voor onze eerste nacht in een camper. Eerst straks ontbijten en daarna boodschappen doen. 

7 COMMENTS :

 1. By Karin en Rovère on

  Een hele fijne vakantie lieverds, lekker genieten van alles 😘
  Liefs van ons.

  Reply
 2. By Bert en Leny on

  Hoi, wij hebben jullie goed kunnen volgen op flightradar en dat is best leuk om te zien. Heel veel plezier met de camper, wij hopen dat het jullie gaat bevallen. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaring hiermee. Heel veel plezier en ook een beetje voorzichtig met zo’n wagen Tot het volgende verslag, doei doei.

  Reply
  1. By De Grootjes (Post author) on

   Wij doen heel voorzichtig en Marco is na een paar dagen al een volleerde chauffeur, echt heel knap!! Groetjes van ons X

   Reply
  1. By De Grootjes (Post author) on

   Nou inderdaad! En ook dit keer liep Roos met de laptoptas en ging het alarm af bij die extra controle…. Er miste 1 ieniemienie schroefje uit de laptop en toen gingen ze met de airline bellen of de laptop wel mee mocht, je snapt dat wij toen zo’n beetje tegen het plafond zaten!

   Reply
 3. By john en ada on

  Voordat je op plaats van bestemming waren er al problemen, heel vervelend allemaal. het is nu alleen maar genieten. Wij wensen jullie hele fijne vakantie toe en heel veel liefs van ons allemaal.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *